GodtNyttBibelen på podcast

17 juni, 2023 | Nyheter

Tro & Medier har gjort Bibelen gratis tilgjengelig på lydbok. Den innleste Bibeloversettelsen er fra Norsk-Bibel 88/07. Du kan gratis abonnere på podkasten via SpotifyApple PodcastGoogle Podcast eller der du lytter til podkast. Lydbibelen er også tilgjengelig via bibel-appen YouVersion, se Johannes-evangeliet kapittel 1 som et eksempel. Deres bønn er at vi sammen kan bidra til ny bibelbegeistring og en digital bibelbevegelse blant unge.

I podkasten «Bibelen på podkast» – ligger hele Bibelen gratis tilgjengelig, mens podkasten «Bibelen på ett år» har én episode for hver dag som tar deg gjennom Bibelen på ett år ved å lytte ca. 15 minutter hver dag. Hver podkastepisode inneholder en forrett fra Ordspråkene, en hovedrett fra GT og NT, og avslutningsvis en dessert fra Salmene. Så om du sitter i godstolen, pusser opp huset, løper på fjellet eller prøver å sove – nå kan du ta Bibelen med deg der hvor du er!

Dette er en god mulighet til å dele Guds ord med de som liker bedre å lytte enn å lese.

GodtNytt Magasinet

GodtNytt Magasinet

I årets siste utgave av «GodtNytt magasinet» kan du blant annet lese om landmøtet i 2024 og bli oppdatert på nye ressurser som er tilgjengelig for deg. 

Nytt opplag av boka “Da Gud grep inn”

Nytt opplag av boka “Da Gud grep inn”

Nå har vi fått inn på lager igjen boka Da Gud grep inn - skrevet av forfatteren Ove Eikje. Det forrige opplaget vi hadde på 4000 er blitt delt ut på evangelisering og utdeling. Det er fantastisk! Takk til dere! Nå har vi fått et nytt opplag på 5000. - Vi har eksempler...

Nytt styre og ny styreleder

Nytt styre og ny styreleder

På årsmøtet i bibel- og evangeliseringsorganisasjonen GodtNytt på Stemnestaden leirsted forrige lørdag ble det valgt nytt styre og ny styreleder i GodtNytt. Du finner oppdatert kontaktinformasjon til styret og områdeledere i GodtNytt på Kontakt-siden. Geir Møller fra...

Del på Facebook

La dine venner få høre om dette!