GodtNyttDelte ut 46.200 bibeldeler i fjor

20 januar, 2023 | Nyheter

Bibelorganisasjonen GodtNytt delte ut  46.200 bibeldeler i fjor. Dette er fin økning fra 2021 da tallet var 23.200- Dette er vi godt fornøyd med sier daglig leder Arne Topland. 

GodtNytt er en bibel og evangeliseringsorganisasjon som  ble etablert i 2018 og deler ut Guds ord gjennom evangelisering og bibelutdeling. GodtNytt har medlemmer over hele landet.  Organisasjonen samarbeider med alle evangeliske menigheter, evangeliseringsgrupper, organisasjoner og enkeltpersoner om utdelinger. – Vi har et etter hvert fått trykt opp et bredt spekter av bibelmateriell som menigheter kan bruke til utdeling forteller Topland. 

Organisasjonen har og trykt opp bibelmateriell  for utdeling til de som er kommet fra Ukraina  hit til Norge. – Vi har derfor trykt opp til sammen 14.000 eksemplarer av Håp og Lys  på Ukrainsk og tilgjengelig er også en barnebibel og en Actionbibel forteller Topland. 

Organisasjonen arrangerer sitt landsmøte på Stemnestaden leirsted ved Aksdal siste helgen i april. 

Internasjonalt er GodtNytt en del av ShareWord Global som ledes fra ShareWord Canada, tidligere Gideon Canada.  Arbeidet drives for tiden i 47 land. Hovedstrategien for utenlandsarbeidet er evangelisering sammen med en eller flere menigheter. Dessuten undervisning og praktisk trening på evangelisering for pastorer og menighetsledere. Dette har i ettertid vist seg å være en god strategi og ført til solid vekst i disse menighetene. 

Ta kontakt med daglig leder Arne Topland på tlf. 926 18 495 eller arne@godtnytt.com for mer informasjon.

Landsmøte 2024

Landsmøte 2024

Du er hjertelig velkommen til å melde deg på vårt landsmøte. Landsmøtet avholdes 14.-16. juni på Hermon Høyfjellssenter. Temaet er "Vent på Herren, vær ved godt mot". Vi kan friste med bibelutstilling, vitnesbyrd, oppbyggende felleskap, flott natur, god mat og...

GodtNytt Magasinet

GodtNytt Magasinet

I årets siste utgave av «GodtNytt magasinet» kan du blant annet lese om landmøtet i 2024 og bli oppdatert på nye ressurser som er tilgjengelig for deg. 

Nytt opplag av boka “Da Gud grep inn”

Nytt opplag av boka “Da Gud grep inn”

Nå har vi fått inn på lager igjen boka Da Gud grep inn - skrevet av forfatteren Ove Eikje. Det forrige opplaget vi hadde på 4000 er blitt delt ut på evangelisering og utdeling. Det er fantastisk! Takk til dere! Nå har vi fått et nytt opplag på 5000. - Vi har eksempler...

Del på Facebook

La dine venner få høre om dette!