GodtNyttLandsmøte 2024

8 mars, 2024 | Nyheter

Du er hjertelig velkommen til å melde deg på vårt landsmøte. Landsmøtet avholdes 14.-16. juni på Hermon Høyfjellssenter. Temaet er “Vent på Herren, vær ved godt mot”. Vi kan friste med bibelutstilling, vitnesbyrd, oppbyggende felleskap, flott natur, god mat og badeland. Sett av tiden og bygg fellesskap og bli inspirert!

Vi setter pris på om du melder deg på så raskt du vet at du kommer, senest 15. mai. Meld deg på ved å bruke påmeldingsskjemaet nedenfor. Om du har spørsmål er du velkommen til å kontakte Daglig leder i GodtNytt, Arne Topland, arne@godtnytt.com, tlf. 483 68 650. Påmeldsingsavgiften på 250 kr betales til kontonummer 3000.40.12573.

Invitasjon til landsmøtet 2024

Påmelding til landsmøtet
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Hvem ønsker du å melde på?
Valg av rom
GodtNytt Magasinet

GodtNytt Magasinet

I årets siste utgave av «GodtNytt magasinet» kan du blant annet lese om landmøtet i 2024 og bli oppdatert på nye ressurser som er tilgjengelig for deg. 

Nytt opplag av boka “Da Gud grep inn”

Nytt opplag av boka “Da Gud grep inn”

Nå har vi fått inn på lager igjen boka Da Gud grep inn - skrevet av forfatteren Ove Eikje. Det forrige opplaget vi hadde på 4000 er blitt delt ut på evangelisering og utdeling. Det er fantastisk! Takk til dere! Nå har vi fått et nytt opplag på 5000. - Vi har eksempler...

Bibelen på podcast

Bibelen på podcast

Tro & Medier har gjort Bibelen gratis tilgjengelig på lydbok. Den innleste Bibeloversettelsen er fra Norsk-Bibel 88/07. Du kan gratis abonnere på podkasten via Spotify, Apple Podcast, Google Podcast eller der du lytter til podkast. Lydbibelen er også tilgjengelig...

Del på Facebook

La dine venner få høre om dette!