GodtNyttVi trenger din hjelp!

des 18, 2020 | Nyheter

Selv om det er Coronatider legger vi planer for videre arbeide for å nå ut med Guds ord og vi håper du vil være med å støtte oss.

 

Norge

Nå skal vi trykke opp Markus evangelium i et stort opplag og med hjelpesider slik vi kjenner fra testamentene. På forsiden vil teksten bli GUD ELSKER DEG. Evangeliseringsheftet skal benyttes på ulike steder i landet. Vi skal derfor benytte et omslag med et fremsidebilde som er gjenkjennelig for folk i ulike deler av landet, ett nøytralt motiv der vi alle kan kjenne oss igjen.

 

Internasjonalt

Mange av dere kjenner til at særlig to av våre medlemmer har arbeid i Øst-Afrika. GodtNytt har bidratt med noen hundre testamenter til begge. Den ene av disse har knyttet evangeliseringsarbeidet opp mot husmenigheter der deltakerne jobber etter beste Hans Nielsen Hauge ånd. Bare i den senere tid er 57 personer blitt frelst i Uganda og antallet husmenigheter har økt fra 200 til 400. Evangeliet går frem, mennesker møter Jesus og de får et bedre liv. Mange har ikke Bibler. Behovet er stort!!

Gratis Bibel fra GodtNytt

 

Slik kan du støtte arbeidet

I GodtNytt synes vi det er naturlig å oppfordre til givertjeneste i forbindelse med julen, som nevnt i desemberbrevet som du finner på siden Dokumenter. Den enkelte oppfordres til å bidra med det som Gud minner om – stort eller lite. Gud elsker en glad giver. Om du ønsker kan du øremerke din gave til nasjonalt – eller internasjonalt arbeid. Alle givere med årsgaver til GodtNytt med sum over kr. 500 og oppad til kr. 50.000 er berettiget skattefritak. Bli med å få ut Guds Ord, internasjonalt og nasjonalt slik at mennesker kan få et bedre liv i tiden – og en evighet hos Gud.

Kontonummer: 3000.40.12573

Vipps: 564262

Follows
Vitnesbyrd fra Richard Hoyle

Vitnesbyrd fra Richard Hoyle

La deg inspirere av hvordan et møte med Guds ord forvandlet livet til Richard Hoyle. Se videoen nedenfor eller trykk her for å laste den ned. GodtNytt har evangeliseringstestamenter og magasiner for utdeling. Hvem kan du gi Guds ord til?

Ny promovideo

Ny promovideo

Vi har oversatt promovideoen fra ShareWord Global til norsk. Se videoen nedenfor eller trykk her for å laste den ned.  

GodtNytt med sendinger hver søndag

GodtNytt med sendinger hver søndag

Vi starter opp med digitale sendinger på Facebook hver søndag morgen. Vi ønsker at evangeliet om Jesus skal nå mennesker på ulike plattformer. Dessuten tror vi at dette kan bli en inspirasjonskilde for våre medlemmer og en arbeidsform for at flere skal høre skal høre...

Del på Facebook

La dine venner få høre om dette!