GodtNyttAdolfo tok imot Jesus!

jul 29, 2020 | Vitnesbyrd

Håpsmagasinet som deles ut på sykehusene i disse Coronatider bærer frukter! Her er Adolfo, han har tatt imot Jesus.

Da vi kom til ham fortalte han oss at han var veldig engstelig. Da vi fortalte ham at Gud elsker ham og ikke har forlatt ham, begynte han å gråte og fortalte oss at han hadde følt seg alene og ikke hadde hørt noe fra familien på mer enn 15 dager. Hver dag hadde han lovet Gud at han ville søke mer av ham og han hadde bedt Gud presentere seg for ham. Vi fortalte ham at Gud hadde hørt ham og at han hadde tatt imot Jesus.

Vil du være med å gi flere bibelmagasiner til sykehusene i Peru? Send et bidrag til GodtNytt sin konto 3000.40.12573 eller Vipps til 564262. Merk betalingen med Peru.

Adolfo på sykesengen med bladet
Follows
Nytt magasin fra GodtNytt

Nytt magasin fra GodtNytt

Alt arbeid i GodtNytt starter i bønn. Vi ønsker også å takke Gud sammen for hvordan han svarer på bønn og gir vekst i arbeidet. "Når mange ber, vil takken for den nådige hjelp vi får, stige opp fra manges munn." 2 Kor 1:11 Derfor lanserer vi for første gang et magasin...

Vitnesbyrd fra Richard Hoyle

Vitnesbyrd fra Richard Hoyle

La deg inspirere av hvordan et møte med Guds ord forvandlet livet til Richard Hoyle. Se videoen nedenfor eller trykk her for å laste den ned. GodtNytt har evangeliseringstestamenter og magasiner for utdeling. Hvem kan du gi Guds ord til?

Ny promovideo

Ny promovideo

Vi har oversatt promovideoen fra ShareWord Global til norsk. Se videoen nedenfor eller trykk her for å laste den ned.  

Del på Facebook

La dine venner få høre om dette!