GodtNyttAdolfo tok imot Jesus!

29 juli, 2020 | Vitnesbyrd

Håpsmagasinet som deles ut på sykehusene i disse Coronatider bærer frukter! Her er Adolfo, han har tatt imot Jesus.

Da vi kom til ham fortalte han oss at han var veldig engstelig. Da vi fortalte ham at Gud elsker ham og ikke har forlatt ham, begynte han å gråte og fortalte oss at han hadde følt seg alene og ikke hadde hørt noe fra familien på mer enn 15 dager. Hver dag hadde han lovet Gud at han ville søke mer av ham og han hadde bedt Gud presentere seg for ham. Vi fortalte ham at Gud hadde hørt ham og at han hadde tatt imot Jesus.

Vil du være med å gi flere bibelmagasiner til sykehusene i Peru? Send et bidrag til GodtNytt sin konto 3000.40.12573 eller Vipps til 564262. Merk betalingen med Peru.

Adolfo på sykesengen med bladet
GodtNytt Magasinet

GodtNytt Magasinet

I årets siste utgave av «GodtNytt magasinet» kan du blant annet lese om landmøtet i 2024 og bli oppdatert på nye ressurser som er tilgjengelig for deg. 

Nytt opplag av boka “Da Gud grep inn”

Nytt opplag av boka “Da Gud grep inn”

Nå har vi fått inn på lager igjen boka Da Gud grep inn - skrevet av forfatteren Ove Eikje. Det forrige opplaget vi hadde på 4000 er blitt delt ut på evangelisering og utdeling. Det er fantastisk! Takk til dere! Nå har vi fått et nytt opplag på 5000. - Vi har eksempler...

Bibelen på podcast

Bibelen på podcast

Tro & Medier har gjort Bibelen gratis tilgjengelig på lydbok. Den innleste Bibeloversettelsen er fra Norsk-Bibel 88/07. Du kan gratis abonnere på podkasten via Spotify, Apple Podcast, Google Podcast eller der du lytter til podkast. Lydbibelen er også tilgjengelig...

Del på Facebook

La dine venner få høre om dette!