GodtNyttEtt magasin – to sjeler!

29 juli, 2020 | Vitnesbyrd

Denne våren har vi i GodtNytt fått gitt gaver til bibelmagasiner i Peru. Fremdeles kommer det inn gaver til dette formålet: For ikke lenge siden fikk vi enda et vitnesbyrd og rapport fra Peru. 

Bildet nedenfor er av Rafael. Vi ba med ham på lørdag og ga ham et Håp-magasin. Da jeg dro tilbake for å besøke ham i dag, var han ikke lenger på rommet sitt. Sykepleieren fortalte meg at han hadde blitt flyttet til en annen avdeling fordi tilstanden hans hadde blitt bedre, så jeg lette etter ham. Da jeg kom inn i den nye avdelingen hans, var han ivrig etter å vise meg siden du ser på bildet og sa: “Se hva jeg fant i magasinet. På denne siden står det “Frihet” Og det er det jeg er nå, jeg er fri!” Han var så engasjert og han snakket med meg om det nye livet og planene han har for fremtiden. Samtidig lyttet romkameraten hans og før jeg dro spurte han om han også kunne få denne friheten som Rafael hadde fått. Så ba vi sammen og han tok imot Jesus. Ett magasin, to sjeler!

Selv om vi er langt borte fra Peru kan vi med våre midler og gaver bringe håp og frihet til andre!

 

Landsmøte 2024

Landsmøte 2024

Du er hjertelig velkommen til å melde deg på vårt landsmøte. Landsmøtet avholdes 14.-16. juni på Hermon Høyfjellssenter. Temaet er "Vent på Herren, vær ved godt mot". Vi kan friste med bibelutstilling, vitnesbyrd, oppbyggende felleskap, flott natur, god mat og...

GodtNytt Magasinet

GodtNytt Magasinet

I årets siste utgave av «GodtNytt magasinet» kan du blant annet lese om landmøtet i 2024 og bli oppdatert på nye ressurser som er tilgjengelig for deg. 

Nytt opplag av boka “Da Gud grep inn”

Nytt opplag av boka “Da Gud grep inn”

Nå har vi fått inn på lager igjen boka Da Gud grep inn - skrevet av forfatteren Ove Eikje. Det forrige opplaget vi hadde på 4000 er blitt delt ut på evangelisering og utdeling. Det er fantastisk! Takk til dere! Nå har vi fått et nytt opplag på 5000. - Vi har eksempler...

Del på Facebook

La dine venner få høre om dette!