GodtNyttEtt magasin – to sjeler!

jul 29, 2020 | Vitnesbyrd

Denne våren har vi i GodtNytt fått gitt gaver til bibelmagasiner i Peru. Fremdeles kommer det inn gaver til dette formålet: For ikke lenge siden fikk vi enda et vitnesbyrd og rapport fra Peru. 

Bildet nedenfor er av Rafael. Vi ba med ham på lørdag og ga ham et Håp-magasin. Da jeg dro tilbake for å besøke ham i dag, var han ikke lenger på rommet sitt. Sykepleieren fortalte meg at han hadde blitt flyttet til en annen avdeling fordi tilstanden hans hadde blitt bedre, så jeg lette etter ham. Da jeg kom inn i den nye avdelingen hans, var han ivrig etter å vise meg siden du ser på bildet og sa: «Se hva jeg fant i magasinet. På denne siden står det «Frihet» Og det er det jeg er nå, jeg er fri!» Han var så engasjert og han snakket med meg om det nye livet og planene han har for fremtiden. Samtidig lyttet romkameraten hans og før jeg dro spurte han om han også kunne få denne friheten som Rafael hadde fått. Så ba vi sammen og han tok imot Jesus. Ett magasin, to sjeler!

Selv om vi er langt borte fra Peru kan vi med våre midler og gaver bringe håp og frihet til andre!

 

Follows
Nytt magasin fra GodtNytt

Nytt magasin fra GodtNytt

Alt arbeid i GodtNytt starter i bønn. Vi ønsker også å takke Gud sammen for hvordan han svarer på bønn og gir vekst i arbeidet. "Når mange ber, vil takken for den nådige hjelp vi får, stige opp fra manges munn." 2 Kor 1:11 Derfor lanserer vi for første gang et magasin...

Vitnesbyrd fra Richard Hoyle

Vitnesbyrd fra Richard Hoyle

La deg inspirere av hvordan et møte med Guds ord forvandlet livet til Richard Hoyle. Se videoen nedenfor eller trykk her for å laste den ned. GodtNytt har evangeliseringstestamenter og magasiner for utdeling. Hvem kan du gi Guds ord til?

Ny promovideo

Ny promovideo

Vi har oversatt promovideoen fra ShareWord Global til norsk. Se videoen nedenfor eller trykk her for å laste den ned.  

Del på Facebook

La dine venner få høre om dette!