GodtNyttHunger etter Guds Ord i Kenya

1 august, 2020 | Vitnesbyrd

GodtNytt er en del av ShareWord Global som sendte et team til Kenya. Se hva de opplevde og den store tørsten som finnes etter Guds Ord der.

Du kan bli med å gi noen sin første bibel ved å gi en gave til GodtNytt. Alle gaver går uavkortet til trykking av testamenter og magasiner. Merk gaven med “Kenya” om du ønsker at midlene øremerkes til dette prosjektet.

GodtNytt Magasinet

GodtNytt Magasinet

I årets siste utgave av «GodtNytt magasinet» kan du blant annet lese om landmøtet i 2024 og bli oppdatert på nye ressurser som er tilgjengelig for deg. 

Nytt opplag av boka “Da Gud grep inn”

Nytt opplag av boka “Da Gud grep inn”

Nå har vi fått inn på lager igjen boka Da Gud grep inn - skrevet av forfatteren Ove Eikje. Det forrige opplaget vi hadde på 4000 er blitt delt ut på evangelisering og utdeling. Det er fantastisk! Takk til dere! Nå har vi fått et nytt opplag på 5000. - Vi har eksempler...

Bibelen på podcast

Bibelen på podcast

Tro & Medier har gjort Bibelen gratis tilgjengelig på lydbok. Den innleste Bibeloversettelsen er fra Norsk-Bibel 88/07. Du kan gratis abonnere på podkasten via Spotify, Apple Podcast, Google Podcast eller der du lytter til podkast. Lydbibelen er også tilgjengelig...

Del på Facebook

La dine venner få høre om dette!