GodtNytt



Nytt opplag av boka “Da Gud grep inn”

3 august, 2023 | Nyheter

Nå har vi fått inn på lager igjen boka Da Gud grep inn – skrevet av forfatteren Ove Eikje. Det forrige opplaget vi hadde på 4000 er blitt delt ut på evangelisering og utdeling. Det er fantastisk! Takk til dere!

Nå har vi fått et nytt opplag på 5000. – Vi har eksempler på at flere er blitt kristne av å lese boken forteller daglig leder Arne Topland i GodtNytt. Dette er historier om hverdagsmennesker sin troshistorie og deres møte med Gud. En lettlest bok til å dele til familie, venner og andre som ikke er troende.  Boken er og solgt i kristne bokhandler. Denne kan du bestille i nettbutikken vår til trykkepris hos oss.

Husk at GodtNytt produserer allsidig, rimelig materiell for utdeling, nettopp for deg som ønsker å spre gode nyheter.

Du finner oversikten og kan bestille her.

Landsmøte 2024

Landsmøte 2024

Du er hjertelig velkommen til å melde deg på vårt landsmøte. Landsmøtet avholdes 14.-16. juni på Hermon Høyfjellssenter. Temaet er "Vent på Herren, vær ved godt mot". Vi kan friste med bibelutstilling, vitnesbyrd, oppbyggende felleskap, flott natur, god mat og...

GodtNytt Magasinet

GodtNytt Magasinet

I årets siste utgave av «GodtNytt magasinet» kan du blant annet lese om landmøtet i 2024 og bli oppdatert på nye ressurser som er tilgjengelig for deg. 

Bibelen på podcast

Bibelen på podcast

Tro & Medier har gjort Bibelen gratis tilgjengelig på lydbok. Den innleste Bibeloversettelsen er fra Norsk-Bibel 88/07. Du kan gratis abonnere på podkasten via Spotify, Apple Podcast, Google Podcast eller der du lytter til podkast. Lydbibelen er også tilgjengelig...

Del på Facebook

La dine venner få høre om dette!